- rozwinO LGD
- rozwinCzłonkostwo
- rozwinPS WPR 2023-2027
- Plan komunikacji z lokalną społecznością wraz z harmonogramem realizacji
- Harmonogramy naborów
- Informacje i dokumenty dla wnioskodawców/beneficjentów
- Lokalne kryteria wyboru operacji wraz z procedurą ich ustalania
- Procedura oceny i wyboru operacji
- Księga wizualizacji PS WPR
- Obowiązujące akty prawne
- Ankieta monitorująca
- Prezentacje ze szkoleń
- Pytania i odpowiedzi
- Umowa ramowa
- Plan szkoleń
- rozwinPrzygotowanie LSR 2023-2027
- rozwinRLKS 2016-2023
- Wsparcie KSOW
- Procedura wyboru operacji
- Harmonogram konkursów
- Umowa Ramowa
- Plan Komunikacji i Plan Szkoleń
- Kryteria Wyboru
- Przedsięwzięcia
- Księga wizualizacji PROW 2014-2020 i księga wizualizacji PO RYBY 2014-2020
- Wnioski PROW na lata 2014 - 2020
- Wnioski PO Ryby na lata 2014-2020
- Prezentacje ze szkoleń
- Pytania i odpowiedzi
- Ankiety
Aktualności
Szkolenie "Mazowieckie Praktyki i Tradycje Kulinarne - Produkty Regionalne i Tradycyjne" - ZMIANA TERMINU
Data umieszczenia: 14.10.2019 r., godz. 11.29
UWAGA! W związku z niewystarczającą liczbą uczestników w zaproponowanym terminie SZKOLENIE ZOSTANIE PRZEŁOŻONE na inny termin
Zainteresowanych udziałem w szkoleniu w tej tematyce prosimy o zgłaszanie się do Lokalnej Grupy Działania Zalew Zegrzyński.